Afișez toate cele 26 de rezultate

Alba

200lei875lei
Fructul la soiul Alba este de dimensiuni mari (media peste 25 gr.), de formă conică-alungită, cu fermitate ridicată, culoarea este un roşu strălucitor cu aspect comercial deosebit  cu o pulpă de culoare roşie, gust bun, aromat dulce-acrisor. Soiul Alba nu este atât de parfumat ca alte soiuri însă atrage prin aspectul deosebit.
!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Daroyal

200lei750lei

Daroyal este un  soi timpuriu, unifer. Fructele pe care le produce sunt de culoare rosu deschis, strălucitoare si cu un gust excelent si sunt ușor de recoltat.

Este considerat un soi pentru orice tip de teren, datorita vigorii sale si a rezistentei la bolile rădăcinii.
Prin urmare, este un soi potrivit pentru producția organica si in circuite închise.

Holy

200lei825lei

Fructele sunt mari, ferme, cu bun gust, cu conținut ridicat de zahar. Poziția florilor este puțin deasupra frunzelor. Fructele sunt bine expuse pe plantă. Planta crește sănătoasă cu o vigoare ridicată.

Holy este un soi tradițional mijlociu timpuriu, cu un sezon de fructificare după Rumba. În funcție de condițiile meteorologice, se poate repeta fructificarea la sfârșitul verii,  similar cu Vibrant. Randamentul  este mare, mai mare decât multe soiuri standard.

Duchesse

200lei750lei

Fructele sale sunt ferme, uniforme si  oferă foarte puține fructe de calibru mic. Se comporta bine la plantare si după recoltare, permițând eșalonarea producție.

Duchesse este un soi nou crescut de PLANASA si are toate calitățile pentru a deveni o mare doamna. Cu precocitate similara cu Clery,   are un randament ridicat la sfârșitul sezonului. 

Gustul este foarte dulce si aromat de la primele fructe fiind constant pe toată durata producției. In plus, are o toleranță foarte buna la făinare, botritis.

Darselect

200lei750lei

 Darselect este cunoscut pentru gustul sau aromat si deosebit, produce cantități generoase de fructe roșiatice-portocalii.

Miezul ferm combinat cu învelișul exterior rezistent înseamnă ca fructul se menține bine pe planta si se conserva extrem de bine.

Un rezultat al programelor noastre de reproducere, arata ca Darselect este un soi de mijlocul sezonului si este unul dintre cele mai des plantate in Europa de Nord.

Albion-Remontant

200lei875lei
Fructele sunt de dimensiuni mari, foarte mari (media 30 gr.), cu formă lungă conică, consistența este bună, culoarea exterioară este un roşu strălucitor cu o pulpă de culoare deschisă. Albion are excelente caracteristici organoleptice, cu o bună perioadă de păstrare. !!!Pachet de 100 buc. Livrarea din martie-iunie 2024!!!

Amandine – Remontant

200lei875lei

Fructele soiului Amandine sunt ferme, rezistente la manipulare, transport și păstrare.

Forma fructului este globulară spre conic.  Culoarea de un roșu strălucitor, cu un aspect atrăgator.

!!! Alege Pachetul! Livrarea din primavara 2024!!!

San Andreas-Remontant

200lei875lei
Fructele sunt ferme,uniforme cu un aspect lucios, roșu deschis cu o rezistență bună la transport. Sunt căutate pe piață datorită aromei echilibrate, mai dulci la începutul verii, având rezistență bună în sezonul ploios. !!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Vivara-remontant

250lei1,100lei

Soiul de capsun VIVARA, este un soi remontant, care  are o rezistență ridicată la mucegaiul cenușiu.

Fructele sunt de  culoare roșu aprins și formă omogenă în formă de inimă, cu calibru mediu-mari, 40-50 grame, ajungand pana la 1.5-2 kg pe planta.

Foarte productiv, este unul dintre cele mai productive soiuri de căpșun remontant.

Amarisa-Remontant

200lei875lei
Plantele sunt viguroase la soiul Amarisa generand fructe mari si uniforme cu aspect stralucitor si culoare deschisa. Fructele sunt dulci, cu brix 9. Productivitatea pe planta depaseste soiurile Albion, San Andreas.
!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2023!!!

Murano-Remontant

250lei1,100lei

Soiul de capsuni Murano este un soi cu productivitate foarte mare.

Fructele sunt conice și de formă regulată, atractive, de culoare roșu aprins chiar și la temperaturi înalte. Aromă excelentă, foarte dulce cu Brix ridicat și constant pe toată durata productiei.

Clery

200lei825lei
Fructele de capsuni din soiul Clery au formă conică alungită, regulată de la prima recoltă, culoare roșie, pielea strălucitoare, cu rezistență excelentă la manipulare și transport. Calibrul este mare și uniform. Calitățile organoleptice sunt foarte ridicate, fructul este parfumat și aroma intensa.
!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Aprica

200lei825lei

Fructele la Aprica sunt foarte atractive, conice, de dimensiune mare și constantă pe tot parcursul productiei.

Fructul are culoarea de un roșu mediu, distribuție ușor neuniformă a culorii, strălucire puternică.

Rezistenta excelenta la ploaie. Aroma este un echilibru plăcut între dulceata si aciditate.

Giusy

200lei825lei

Soiul de capsun Giusy este un soi rustic cu rezistenta naturala foarte buna la bolile frunzelor si radacinilor.

Fructulele sunt conice,  regulate și mari, cu o culoare roșie deschisă. Aroma este dulce echilibrat.
Fructele sunt ușor de cules, cu o fermitate bună și un termen de păstrare excelent.

Rumba

200lei875lei

Fructele soiului Rumba au o culoare de un roșu aprins atât în exterior cât și în interior cu un aspect strălucitor a pieliței. Primele fructe au formă conică alungită, ca mai apoi următoarele să fie ușor rotunde, uniforme. Fructele sunt dulci, zemoase cu o aromă specifică. Este un soi cu o rezistență bună la depozitare neschimbându-și aspectul.Cu o productivitate ridicată. Se pretează pentru zonele mai reci din Europa datorită rezistenței la îngheț. Plantele nu sunt susceptibile la principalele boli ale capșunului (Verticillium și Phytophthora).

!!!Pachet de 100 buc. Livrarea în Primavara 2024!!!

Donna

200lei750lei

Combinând rezistenta, precocitatea, randamentul si capacitatea de conservare, Donna este varietatea ideala pentru cultivatorii care cauta o producție timpurie, cantitativa si care utilizează mai puține substanțe chimice (soi rezistent la făinare).

Fructele sale au un aspect atrăgător, forma conica, având culoarea rosu deschis si un miros parfumat. Conservarea foarte buna a fructului pe planta după recoltare.

Joly

200lei875lei
FRUCTE: formă conică / trunchiată, tijele tind  să se îndoaie când fructul este copt; dimensiunea fructelor  este mare și constantă pe tot parcursul sezonului de cules. Culoarea soiului Joly este roșu aprins, foarte atractiva și uniforma, chiar și la coacere completa. Pulpa este de aceeași culoare ca pielita cu o fermitate excelentă, foarte rezistentă la manipulare.
!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Asia

200lei875lei
Fructe sunt foarte mari (28 g), formă conică alungita, cu consistență medie, dar rezistență bună la manipulare. Culoarea este roșie incusiv pulpa. Datorită caracteristicilor organoleptice excelente și duratei lungi de depozitare, este bine apreciată de producătorii care vând direct publicului și care au clienți foarte pretențioși care caută produse de calitate. Randamente foarte mari.
!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Olympia

200lei875lei
Pachet 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Scala

200lei825lei

Fructele soiului Scala sunt de mărime mare (30-33g), cu o formă lungă conică, de culoare roșie aprinsă, sunt foarte atractive cu un aspect comercial deosebit. Pulpa fructului este suculentă și fermă, cu o aromă specifică datorită conținutului echilibrat de zahăruri-acid.

!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2024!!!

Tea

200lei825lei

Plantă mediu viguroasă, cu producție medie-mare (1 kg plantă), recomandată pentru Italia de Nord și Europa Centrală.

FRUCTE: fructul este mare (28 g), de formă conică, de consistență ridicată și rezistență bună la manipulare, de culoare roșu aprins. Caracteristici organoleptice sunt excelente, iar păstrarea la raft foarte bună.

Tea este potrivită atât pentru cultivarea protejată, cât și pentru cultivarea în câmp deschis.

Malga-Remontant

250lei

Fructele au o formă conică, de culoare roșu-portocaliu strălucitor, cu randament foarte ridicat și caracteristici organoleptice excelente.

Mentionam faptul ca pentru soiul Malga este nevoie a se aplica o tehnologie diferentiata datorita complexitatii soiului, adica acest soi are nevoie de sustinere prin fertilizari faziale cu azotat de calciu , fosfor si potasiu .

!!!Pachet de 100 buc. Livrarea din primavara 2023!!!

Diabless

Diabless intra in producție intre Clery si Darselect si are necesar de frig mare, dar si randament foarte înalt. Este o planta aeriana si viguroasa.

Învelișul exterior rezistent permite conservarea buna. Lăstarul este uniform, are fructe rosu deschis, strălucitor care au un aspect plăcut si regulat.

Este un soi rustic si are toleranta buna la făinare, phytophthora si antracnoza.

Este potrivit atât pentru a fi cultivat in sol,  in camp deschis, cât si hidroponic.