Termeni si conditii

Termeni si conditii pentru preluarea comenzilor

MODALITĂȚI DE LIVRARE

 Livrare prin «FanCourier / DPD » Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor tale. Termenul de livrare este de 24-48 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate.

1.Livrarea din sediul FanCourier. Poți opta pentru ridicarea coletului cu produsele comandate din sediul FanCourier. Pe această pagină poți verifica statusul livrării coletului, pe baza numărului AWB

2. Livrarea la adresa specificată. În momentul plasării comenzii, selectează metoda de livrare prin FanCourier și indică adresa la care dorești să îți fie livrate produsele.

3. Poți urmări stadiul livrării, aici,  pe baza numărului AWB aferent coletului tău. Numărul AWB îl vei primi prin SMS, după ce comanda ta va primi statusul «Expediat». În ziua în care se va efectua livrarea, vei fi notificat(ă) prin SMS cu privire la intervalul orar al livrării și la totalul de plată aferent comenzii tale. Taxa de livrare nu este inclusă în prețul produselor.

Comanda minima NU trebuie sa fie mai putin de 100 de lei*

*La arbusti se comanda minim 10 plante per soi la plantele cu radacina nuda iar la ghivece minim 5 ghivece/soi.

**La stolonii de capsuni comanda minima este de 100 de plante  dintr-un soi.

***Perioada de plantare difera, prin urmare comenzile de la stoloni de capsun nu se cumulează cu cele de la arbuști fructiferi.

Livrarea comenzilor se va face in ordinea plasarii comenzii (telefon sau email) . Din momentul in care se incepe perioada optima de plantare specifica fiecarei specii, sub recomandarea specialistiilor nostri.

Dacă comanda este preluată in extra sezon( iulie-august sau decembrie-martie), livrarea poate dura pana cand plantarea se poate efectua.

Pepiniera Moara oferă livrarea prin curier, la costurile standard, la majoritatea adreselor de pe teritoriul României doar prin intermediul firmei de curierat Fan Curier/DPD.

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.

Metoda de livrare:    Curier   Rapid:   FAN COURIER  sau  DPD

Timp estimativ de livrare*:  1 – 2 zile lucrătoare

 *Vă rugăm să aveți în vedere că timpul de livrare poate suferi modificări

Costul livrării:     Costul va fi calculat automat si va fi afisat inainte de finalizarea comenzii (costul total se trimite prin sms dupa efectuarea AWB-ului). Costul transportului este specificat în cazul fiecărei comenzi; iar in cazul in care adresa de livrare nu se afla in raza de livrare gratuita a Fan Courier-ului, se va specifica numarul de kilometri suplimentari si costul aferent ( aprox. 1 lei/km).

Înainte de a comanda un produs, verificați dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate.

Colegele de la magazin va vor contacta pentru confirmarea comenzii si stabilirea de comun acord pentru data in care se v-a face livrarea. Lipsa confirmarii prin telefon, SMS, E-mail sau cand clientul nu raspunde la telefon, comanda se anuleaza, iar produsele nu mai sunt rezervate.

Livrarea se va realiza în intervalul 2-3 zile lucratoare de la trimiterea comenzii, exceptând duminica și sărbătorile legale; in concordanta cu programul de lucru afisat pe site-ul Pepiniera Moara. În cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află în stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de personalul echipei Pepinierei Moara, în legătură cu data posibilă de livrare.

Factura fiscală poate fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.

Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a plasa comanda!!!

DREPT DE RETUR

Oferim drept de retur la orice comanda.

LIVRARE RAPIDA

Livram rapid in 2-3 zile lucrătoare.

CALITATE 100%

Documente de calitate la plantele certificate.

SUPORT CLIENTI

Oferim consultanta profesionala.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 items COS
CONTUL MEU