GDPR

Adresa site-ului nostru web este:  www.pepinieramoara.ro

ACORD PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

          În temeiul raporturilor existente între societățile/persoanele fizice  ale noastre:

Societatea SC  FABTECH WOOD  SRL  cu sediul in strada Ion Irimescu nr. 124, Moara Carp,  jud.  SUCEAVA , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr.  J33/171/2012 , cod unic de inregistrare   RO 29868813, telefon  0745-511.088  , email:  pepinieramoara@yahoo.ro,  pe de o parte

Și

Eu CUMPĂRĂTORUL, care poate fi persoană fizică și/sau juriticăeste stipulat în factură de pe verso- , sunt de acord ca SC  FABTECH  WOOD SRL, să poată utiliza și/sau prelucra datele mele cu caracter personal în vederea îndeplinirii scopului propriu, și anume Acela de ofertare și/sau vânzare produse, până la momentul în care î-mi retrag în mod expres acordul/consimțământul dat, și îi este interzis a-mi prelucra datele in scop de vânzare a datelor cu caracter personal.

Precizez că am fost informat că aceste date vor fi tratate confidential, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și ale Directivei CE nr. 58/2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și asupra drepturilor mele, respectiv:

  • Dreptul meu de acces la date;

  • Dreptul meu de a solicita rectificarea și/sau actualizarea datelor;

  • Dreptul meu de a solicita ștergerea datelor și/sau de a fi uitate;

  • Dreptul meu de a restriction nivelul prelucrării datelor;

  • Dreptul de a se mi comunica orice rectificare, ștergere, și/sau restricționare a prelucrării;

  • Dreptul la portabilitate-dreptul meu de a transmite datele către alt operator;

  • Dreptul meu la opoziție( de a mă opune prelucrării);

  • Dreptul meu de a modifica sau retrage acordul/consimțământul de prelucrare a datelor;

  • Dreptul meu de a notifica încălcarea securității datelor și de a depune sesizare/plângere la autoritatea competentă(ANSPDCP).

Subsemnatul “ CUMPĂRĂTOR, îmi exprim și dau acordul, în mod expres, cu privire la utilizarea și/sau prelucrarea datelor mele cu caracter personal, de către SC FABTECH WOOD  SRL, cu condiția respectării dispozițiilor legale în materie și în vigoare la data prelucrării/utilizării datelor cu caracter personal.

La livrările prin firmele de curierat rapid ridicarea coletului și plata acestuia reprezintă acceptul cumpărătorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

SC    FABTECH WOOD  SRL se obligă:

-Să nu dezvăluie datele cu caracter personal  prelucrate decât în scopul desfășurării raporturilor contractuale existente        între părți sau la cererea autorităților și instituțiilor publice competente, în condițiile legii;

-Să adopte măsuri tehnice și logistice adecvate necesare pentru securitatea prelucrării datelor;

-Să respecte prevederile aplicabile în materie de protective a  datelor cu caracter personal.                                                                                                     Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru a vă salva numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât nu trebuie să completați din nou datele dvs. când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă aveți un cont și vă autentificați pe acest site, vom seta un cookie temporar pentru a stabili dacă browserul dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este aruncat la închiderea browserului.

Când vă autentificați, vom configura, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile afișate pe ecran. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile cu opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Amintiți-vă de mine”, autentificarea dvs. va persista două săptămâni. Dacă vă deconectați din cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., utiliza cookie-uri, pot încorpora urmăriri terțe suplimentare și vă pot monitoriza interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat, dacă aveți un cont și sunteți conectat la site-ul respectiv.

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel putem recunoaște și aproba orice comentarii de urmărire în mod automat în loc să le păstrăm într-o coadă de moderație.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea și edita informațiile respective.

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat al datelor personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem orice date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

 

exchange

DREPT DE RETUR

Oferim drept de retur la orice comanda.

shipped (1)

LIVRARE RAPIDA

Livram rapid in 24-48 de ore.

insignia

CALITATE 100%

Documente de calitate la plantele certificate.

customer-service (2)

SUPORT CLIENTI

Oferim consultanta profesionala.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
MAGAZIN
0 items COS
CONTUL MEU

AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?