Afișez toate cele 4 rezultate

Biostimulator Foliar ASCOVIGOR

70lei75lei
Ingrasamant foliar in format  REAMBALAT !!  cu efect biostimulator, cu densiatea de 1,23 Kg per litru de produs, de fapt este o emulsie concentrata cu continut de Alge Marine  Ascophyllum nodosumde 33%. Penetrarea in sistemul foliar al plantei este foarte buna si rapida deoarece s-a folosit tehnologia “nanoparticulelor” , adica s-au fragmentat moleculele pana la dimensiunea de a miliarda parte dintr-un milimetru pentru a avea o eficenta marita la aplicare. Doza recomandata de noi este de 60 mL la 10 litri de apa TRANSPORT IN 2 ZILE - PREGATIRE ASTAZI Ambalaj original la 75 lei. Reambalat la 70 lei.

Foliar cu Microelemente MikroMix

70lei75lei
Ingrasamant foliar in format  REAMBALAT !!  cu efect biostimulator, cu densiatea de 1,23 Kg per litru de produs, de fapt este o emulsie concentrata cu continut de Alge Marine  Ascophyllum nodosumde 33%. Penetrarea in sistemul foliar al plantei este foarte buna si rapida deoarece s-a folosit tehnologia “nanoparticulelor” , adica s-au fragmentat moleculele pana la dimensiunea de a miliarda parte dintr-un milimetru pentru a avea o eficenta marita la aplicare. Doza recomandata de noi este de 60 mL la 10 litri de apa. TRANSPORT IN 2 ZILE - PREGATIRE ASTAZI Ambalaj  Original la 75 lei iar Reambalat la 70 lei.

Îngrășământ cu Calciu CALMAX

60lei65lei
Ingrasamant foliar cu Calciu, cu densiatea de 1,4 Kg per litru de produs, de fapt este o emulsie concentrata cu continut de Calciu de 21%. Penetrarea in sistemul foliar al plantei este foarte buna si rapida deoarece s-a folosit tehnologia “nanoparticulelor” , adica s-au fragmentat moleculele pana la dimensiunea de a miliarda parte dintr-un milimetru pentru a avea o eficenta marita la aplicare.Doza recomandata de noi este de 60 mL la 10 litri de apa
TRANSPORT IN 2 ZILE - PREGATIRE ASTAZI
Ambalaj original la 65 lei. Reambalat la 60 lei.

Pachet Căpșuni SuperRemontanți

285lei300lei

Căpșuni Super Remontanți

Pachetul conține 100 de plante de stoloni calitatea A standard dint-un singur soi.

Soiul din pachet poate fi la alegere dintre ALBION, AMANDINE si SAN ANDREAS.
TRANSPORT IN 2 ZILE - PREGATIRE ASTAZI