Olympia este un soi mediteranean de origine italiana cu o buna rezistenta si productivitate la hectar.

Plantele din soiul Olympia au o vigoare medie și se poate obține cu ușurință un randament ridicat (1,2 kg / plantă). Acest soi este recomandat în special pentru zonele cu climă continentală si temperat-continentala. Înflorirea este semi-târzie (+4 zile Alba), iar perioada de recoltare este semi-târzie.

FRUCTE: foarte mare (29 grame). Forma conică, foarte fermă, cu culoarea roșie aprinsă. Considerăm Olympia o alternativă viabilă la Roxana sau Elegance cu o durată lungă de conservare și caracteristici organoleptice bune. Olympia a demonstrat rezistență la cele mai comune boli a căpșunului.
Important:  OLYMPIA ESTE UN SOI SUB LICENTA, PROTEJAT CU DREPTURILE SOIURILOR NOI CONFORM LEGISLATIEI UNIUNII EUROPENE, COMERCIALIZAREA SAU ÎNMULȚIREA ACESTUI SOI CHIAR SI ÎN SCOP PERSONAL ESTE STRICT  INTERZISĂ ȘI VA ATRAGE SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE CONFORM LEGII IN VIGOARE.
Specialiștii Pepinierei Moara recomandă ca plantarea cu acestor tipuri de soiuri să se facă primăvara (martie-aprilie). Sau vara (mai- iunie) cu plante frigo, cu material sănătos provenit din surse sigure.
Pentru comenzi ne puteți scrie in formularul de la contact. Pe email sau ne puteți apela la unul din numerele afisate iar unul din specialisti nostri va poate da  mai multe informatii.