Magnum este un soi francez, creat la Marionnet SARL. Este un soi cu timpurietate mijlocie, prima jumătate a lunii Iunie.Datorită vigorii moderate și expunerea bună a fructelor pe plantă. La Magnum atât productivitatea cât și calitatea fructelor este ridicată și garantează o recoltare ușoara și eficientă . Au o rezistență bună la depozitare. Se pretează pentru toate tipurile de cultură.

Fructele sunt mari (media 25 gr) ferme,culoarea fructelor este preponderant rosu deschis. Dar uneori se mai poate inchide in functie de factorii climatici. Acest soi este cu un aspect comercial deosebit, remarcându-se datorită aromei deosebite și gustului dulce. Câștigând premiul pentru cel mai bun gust  “The Taste of Kent Awards 2018” , Anglia. În studiile amelioratorilor și ale diferitelor instituții științifice, acest soi nu este susceptibil la bolile  principale ale căpșunului.
 
Specialiștii Pepinierei Moara recomandă ca plantarea cu acestor tipuri de soiuri să se facă primăvara (martie-aprilie) sau vara (mai- iunie) cu plante frigo. Sau plantarea cu plante proaspete toamna ( septembrie )cu material sănătos provenit din surse sigure.
 
Important: Magnum este un soi sub licența celor de la Meiosis Ltd. UK protejat de drepturile soiurilor conform legislatiei Uniunii Europene. Comercializarea sau înmulțirea acestui soi chiar si în scop personal este strict interzisă și va atrage sanctiuni conform legii in vigoare.
 
Pentru comenzi de stoloni din soiul Magnum ne puteți scrie in formularul de la contact. Pe email sau ne puteți apela la unul din numerele afisate iar unul din specialisti nostri va poate da  mai multe informatii.