Plantele de capsuni din soiul Joly necesita minim 800 de ore de vernalizare. Planta are vigoare medie, frunze dispersate rar cu cresteri erecte. Florile sunt ușor sub frunziș, sprijinite pe tulpini puternice, fiecare având maximum cinci-sase flori pe tija.

Joly este un soi rustic, destul de rezistent la bolile frunzelor și a rădăcinilor, si se adapteaza bine pe toate tipurile de sol, necesitand o cantitate redusa de fertilizanti.

Are productivitate foarte mare iar sezonul de cules este lung și constant.

TIMPURIETATE: soi cu timpurietate medie-tardiva.
 
FRUCTE: formă conică / trunchiată, tijele tind  să se îndoaie când fructul este copt; dimensiunea fructelor  este mare și constantă pe tot parcursul sezonului de cules. Culoarea soiului Joly este roșu aprins, foarte atractiva și uniforma, chiar și la coacere completa. Pulpa este de aceeași culoare ca pielita cu o fermitate excelentă, foarte rezistentă la manipulare. Caracteristici organoleptice excelente, este cu o aromă foarte dulce și miros puternic. Culesul este ușor și rapid. Capacitate excelentă de depozitare si rezistenta la manipulare a soiului de capsuni Joly.
 
Important:  JOLY ESTE UN SOI SUB LICENTA, PROTEJAT CU DREPTURILE SOIURILOR NOI CONFORM LEGISLATIEI UNIUNII EUROPENE, COMERCIALIZAREA SAU ÎNMULȚIREA ACESTUI SOI CHIAR SI ÎN SCOP PERSONAL ESTE STRICT  INTERZISĂ ȘI VA ATRAGE SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE CONFORM LEGII IN VIGOARE.
Specialiștii Pepinierei Moara recomandă ca plantarea cu acestor tipuri de soiuri să se facă primăvara (martie-aprilie) sau vara (mai- iunie) cu plante frigo, cu material sănătos provenit din surse sigure.
 

Pentru comenzi ne puteți scrie in formularul de la contact, pe email sau ne puteți apela la unul din numerele afisate iar unul din specialisti nostri va poate da  mai multe informatii.