Amarisa este un soi nou de capsun remontant cu fertilitate foarte mare si fructe extrem de gustoase. Este rezistent la principalele boli cu un randament ridicat mai ales in a doua parte a sezonului.

Plantele sunt viguroase la soiul Amarisa generand fructe mari si uniforme cu aspect stralucitor si culoare deschisa. Fructele sunt dulci, cu brix 9. Productivitatea pe planta depaseste soiurile californiene.
 
Soiul Amarisa a fost primit cu entuziasm primind cele mai bune note si referinte inca din primul an de testare. Remarcadu-se prin rezisenta lui, vigoarea plantelor si lungimea tijelor florale, dispuse deasupra invelisului foliar. Soiul Amarisa s-a adaptat diferitelor zone in care a fost testat facand fata cu brio conditiilor meteorologice si factorilor externi nefavorabile (ploaie,caldura,umiditate etc).
 
Specificatii:
Mentionam faptul ca soiurile remontate ca si Amarisa au nevoie OBLIGATORIU de urmarirea unui program de fertilizare. Si un calendar de tratamente impotriva bolilor si a daunatorilor. Deoarece aceste soiuri isi esaloneaza productia pe o perioada mai lunga de timp, necesarul de hrana este mai mare deoarece si consumul este mai complex. Neglijarea acestor masuri poate duce la pierderea plantelor, productii mici si calitate mica a fructelor.
Important: Amarisa este un soi sub licența. Protejat de drepturile soiurilor conform legislatiei Uniunii Europene. Comercializarea sau înmulțirea acestui soi chiar si în scop personal este strict interzisă și va atrage sanctiuni conform legii in vigoare.
 

Specialiștii Pepinierei Moara recomandă ca plantarea cu acestor tipuri de soiuri să se facă primăvara (martie-aprilie). Sau vara (mai- iunie) cu plante frigo. Si toamna (septembrie) cu plante verzi, proaspete iar materialul sa fie sănătos provenit din surse sigure.

Pentru comenzi ne puteți scrie in formularul de la contact. Pe email sau ne puteți apela la unul din numerele afisate iar unul din specialisti nostri vă poate da  mai multe informatii.
 
Căpșuni Amarisa