[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Va oferim expedierea rapida a produselor noastre prin FanCourier . In 24 de ore elepot fi la Dvs. in marea majoritate a localitatilor din tara. Sunt locatii in care expedierea se face in 48 de ore, dar aceste localitati sunt din ce in ce mai putine.

Pentru noi este important timpul de expediere deoarece dorim ca plantele sa ajunga la Dvs. in conditiile cele mai optime si plantele sa nu aiba de suferit.

Momentan nu avem cantitati minime de comanda dar sugeram clientilor nostri ca sa evalueze costurile de curierat si comanda sa merite din punct de vedere economic.

Costul transportului este suportat de client, iar plata se face prin ramburs.In costul coletului este inclus valoarea plantelor+transportul coletului+transportul banilor. 

La acest serviciu de curierat veti beneficia de contractul nostru de preturi negociat cu FanCourier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Fan[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vrei sa afli mai mult?
20
Visit Us
Follow Me
Tweet
Whatsapp20
20
20
Share