fbpx

Articole și informații utile

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Introducere

Pentru început ne-am propus ca aici oricine să poată găsi informații corecte despre cultura arbuștilor fructiferi. Căutând pe internet de multe ori am găsit multe informații eronate, pentru că scrie cine vrea și ce vrea. Deasemenea nu toată lumea are cunoștințe temeinice cu privire la tehnologiile de cultură. 

Baza de cunoștințe

La Pepiniera Moara suntem o echipă tânără , dinamică care avem în spatele nostru o experiență vastă în practică , susținută de partea teoretică pe care am realizat-o prin studii universitare și post universitare.  De aceea inginerii noștri au capacitatea și abilitatea de a vă sfătui la modul cel mai corect și onest pe tot parcursul înființării culturii începând de la pregatirea terenului  și până la recoltare, ambalare și eventula modul de vânzare. Toate aceste informații momentan sunt gratuite, atâta timp cât plantele și restul produselor sunt achiziționate din firma noastră. 

Consultanță

Pentru informații de specialitate și tehnologii noi, pentru planuri speciale de fertiizare personalizate pe cultura clientului,  se va discuta modul de lucru și stabilirea de ținte și obiective de producție. Toate acestea vor implica un cost suplimentar pentru elaborarea programelor de fertilizare, ținând cont de analizele de sol și de apă ale clientului.

Studiu articole

Articole
X