Cine ești (suntem)

Adresa sitului web este: http://www.pepinieramoara.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Cu cine partajăm datele tale

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

În temeiul raporturilor existente între societățile/persoanele fizice  ale noastre:

Societatea SC  FABTECH WOOD  SRL  cu sediul in strada Ion Irimescu nr. 124, Moara Carp  ,  jud. SUCEAVA , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr.  J33/171/2012 , cod unic de inregistrare   RO 29868813, telefon  0745-511.088  , email:  pepinieramoara@yahoo.ro, reprezentata prin administrator     Marius Tudorean   , pe de o parte

Și

Eu , CUMPĂRĂTORUL, care poate fi persoană fizică și/sau juriticăeste stipulat în factură de pe verso- , sunt de acord ca SC  FABTECH  WOOD SRL, să poată utiliza și/sau prelucra datele mele cu caracter personal în vederea îndeplinirii scopului propriu, și anume Acela de ofertare și/sau vânzare produse, până la momentul în care î-mi retrag în mod expres acordul/consimțământul dat, și îi este interzis a-mi prelucra datele in scop de vânzare a datelor cu caracter personal.

   Precizez că am fost informat că aceste date vor fi tratate confidential, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și ale Directivei CE nr. 58/2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și asupra drepturilor mele, respectiv:

  • Dreptul meu de acces la date;
  • Dreptul meu de a solicita rectificarea și/sau actualizarea datelor;
  • Dreptul meu de a solicita ștergerea datelor și/sau de a fi uitate;
  • Dreptul meu de a restriction nivelul prelucrării datelor;
  • Dreptul de a se mi comunica orice rectificare, ștergere, și/sau restricționare a prelucrării;
  • Dreptul la portabilitate-dreptul meu de a transmite datele către alt operator;
  • Dreptul meu la opoziție( de a mă opune prelucrării);
  • Dreptul meu de a modifica sau retrage acordul/consimțământul de prelucrare a datelor;
  • Dreptul meu de a notifica încălcarea securității datelor și de a depune sesizare/plângere la autoritatea competentă(ANSPDCP).

Subsemnatul “ CUMPĂRĂTOR, îmi exprim și dau acordul, în mod expres, cu privire la utilizarea și/sau prelucrarea datelor mele cu caracter personal, de către SC FABTECH WOOD  SRL, cu condiția respectării dispozițiilor legale în materie și în vigoare la data prelucrării/utilizării datelor cu caracter personal.

La livrările prin firmele de curierat rapid ridicarea coletului și plata acestuia reprezintă acceptul cumpărătorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

SC    FABTECH WOOD  SRL se obligă:

    -Să nu dezvăluie datele cu caracter personal  prelucrate decât în scopul desfășurării raporturilor contractuale existente        între părți sau la cererea autorităților și instituțiilor publice competente, în condițiile legii;

-Să adopte măsuri tehnice și logistice adecvate necesare pentru securitatea prelucrării datelor;

-Să respecte prevederile aplicabile în materie de protective a  datelor cu caracter personal.